A+ A A-

ROMANIA GAZDUIESTE CAMPIONATELE MONDIALE DE CULTURISM SI FITNESS

 

Romania gazduieste, in perioada 10-13 noiembrie 2017, Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness - juniors si masters. Competitia reuneste 535 de sportivi din 58 de tari.
„Este o plăcere să fiu la Bistrița înconjurat de sportivi, delegați și prieteni de pe cinci continente. Cel mai tânăr sportiv are 15 ani, iar cel mai vârstnic este un japonez de peste 70 de ani, născut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Trecutul, prezentul și viitorul sunt prezente aici, celebrând prietenia și sportul. Am vorbit cu oficiali și sportivi și deja știu ceva: Bistrița iubește sportul, îi face pe toți să se simtă ca acasă. Culturismul este un stil de viață, vorbește pe limba noii generații, din IFBB fac parte 196 de țări.”- Rafael Santonja, Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness.
Pentru cei care nu au posibilitatea să ajungă în Sala Polivalentă din Bistița, dar își doresc să urmărească evenimentul o pot face pe TVRHD, prin livestreaming pe www.pronutrition.ro sau prin televiziunea federatiei internationale IFBBTV
"România are cel mai numeros lot din istoria participarilor la campionatele internationale si sper ca aceasta competitie sa fie una de referinta si in privinta numarului de medalii obtinute." prof. Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness.
Lotul national al Romaniei este coordonat de Costel Torcea si este compus din 49 de sportivi fiind urmat ca numar de sportivi calificati de Turcia cu 47 si Polonia cu 42.

Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness - juniori şi masters se desfăsoara în perioada 10-13 noiembrie 2017 în municipiul Bistriţa.Evenimentul fiind organizat de către Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, reprezentată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Federaţia Balcanică de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu Ministerul Sportului şi Tineretului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa. 
Sponsorul principal al evenimentului şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.
Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/
Competiţia este organizată cu sprijinul:
Partenerilor instituţinali: Agenţia Naţionala Anti-Doping, Direcţia de Sport şi Tineret Bistriţa, Primăria Municipiului Reghin
Sponsorilor IFBB: Yamamoto Nutrition
Sponsorilor: X-Nutrition, Brenntag
Partener Tehnic specializat:Panatta
Parteneri de mobilitate: Aliat Autoexcelenţa
Parteneri tehnici principali: Sport Life, Puiul de Crăieşti
Parteneri tehnici Lex Guard Securrity, Jolie Sim, ProTan România

 

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013