A+ A A-

381 INFO | TIGER CLASSIC, O ALTĂ IMAGINE A CULTURISMULUI ROMÂNESC

România a găzduit, în perioada 8-10 septembrie 2017, una dintre cele mai populare competiţii de culturism şi fitness din sud-estul Europei. Tiger Classic, ediţia 2017, a reunit aproape 200 de sportivi din 16 ţări, atât din zona învecinată României, cât şi din Franţa, Italia sau Norvegia. Ediţia din acest an a evenimentului a fost organizată sub egida Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness (IFBB) şi alături de competiţia dedicată practicanţilor de culturism şi fitness au fost organzate demonstraţii, seminarii de specializare şi diverse concursuri, toate pentru a promova mişcarea, sportul şi un stil de viaţă sănătos.

 

"Tiger Classic este mai mult decât o competiţie, aici se formează prietenii, se fac primii paşi în acest sport şi ce este cel mai important, datorită numărului mare de participanţi care trec pragul evenimentului în cele trei zile, aici publicul larg, care nu a avut până acum tangenţă cu sportul nostru începe să descopere frumuseţea lui. Este prima ediţie organizată sub egida IFBB, iar pe această cale mulţumesc preşedintelui dr. Rafael Santoja pentru tot sprijinul pe care-l acordă culturismului şi fitnessului românesc." - prof. Gabriel Toncean, preşeditele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

Competiţia a adunat, pe toată perioada desfăşurării sale, aproximativ 5000 de persoane dornice de a vedea spectacolul oferit de sportivi dar şi pentru a se întâlnii cu unii din cei mai populari culturisti la nivel mondial. Astfel, Bucureştiul a avut onoarea de ai primii pe Dorian Yates, de șase ori Mr. Olympia - cea mai înaltă distincție din domeniul culturismului, Gal Yates, campioană mondială la fitness și bodybuilding, Nick Lepore și Vincenzo Masone.

"Mă bucur că am reuşit să aducem asemenea nume pentru iubitorii culturismului românesc şi suntem mândrii să facem parte din marea familie a federației internaționale cu care cred că putem dezvolta proiecte interesante împreună. Sper ca prin competiția Tiger Classic să crească numărul practicanților de fitness și bodybuilding din România și, de ce nu, cât mai mulţi români să adopte un stil de viață sănătos" - Mihai Tigora, organizatorul evenimentului

Vă reamintim că România va fi, în perioada 10-13 noiembrie 2017, gazda campionatului mondial de culturism şi fitness - juniori şi masters. Evenimentul se va desfăşura la Bistriţa şi este organizat sub egida Federaţiei Internaţinale de Culturism şi Fitness (IFBB), de Federaţia Română de Culturism şi Fitness în parteneriat cu Consiliul  Judeţean Bistriţa-Năsăud, primăria Bistriţa şi sponsorizat de Pro Nutrition.

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013