A+ A A-

365 INFO | DRACULA, O NOUA LEGENDA

 

"Dracula" s-a metamorfozat din nou, iar după o perioadă intensă de antrenament este pregătit să creeze o nouă legendă. Transpus din paginile romanului lui Bram Stoker și adaptat contextului, cel mai cunoscut simbol fantastic al României, a devenit simbolul Campionatului Mondial de Culturism și Fitness - Bistrița 2017.

"Abordarea campaniei de marketing extern gândită de Federația Română de Culturism și Fitness este una extrem de curajoasă, fiind pentru prima oară când se merge pe ideea mixului dintre legendă, turism și sport. Mi-a plăcut conceptul din prima clipă și am toată încrederea în Gabriel (nr. Gabriel Toncean - președintele FRCF) că va organiza o competiție memorabilă." - dr. Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness.

Legenda Contelui Dracula este unul din cei mai importanți vectori ai turismului românesc, pornită exact din locul în care se va desfășura competiția, Bistrița, povestirea lui Stoker are în aproprierea orașului ceea mai importantă ancoră în realitate. Castelul Dracula de la poalele munților Bârgău, singurul din lume ce poartă acest nume, respectă aproape în totalitate descrierea făcută de Bram Stoker în romanul său, inclusiv mobilierul și decorațiile interioare. Clădirea medievală, din pasul Tihuța, găzduiește cavoul lui Dracula ce va putea fi vizitat atât de sportivii prezenți la eveniment cât și de spectatorii ce vor participa.

"Îmbinarea factorului sportiv cu cel turistic este o necesitate primordială pentru a putea dezvolta culturismul și fitnessul. Societatea actuală este într-o continua schimbare, iar noi ca manageri, antrenori sau sportivi trebuie să ne adaptăm și să creem premisele necesare petru evoluția sportului. Nu avem voie să lăsăm acest sport să moară și avem obligația asumată de a populariza atât un stil de viață sănătos cât și valorile morale primordiale: respectul și cinstea." - prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness

Paralel cu campania publicitară bazată pe legenda contelui Dracula, președintele federației de specialitate v-a lansa în 15 august etapa a doua a concursului prin care se caută un alt element definitoriu pentru materialele promoționale dedicate evenimentului. O să revenim cu amănunte privitoare la acest aspect.

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013