A+ A A-

364 INFO | PARTENERIAT STRATEGIC FRCF-PRONUTRITION

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a încheiat un contract de parteneriat strategic cu Pro Nutrition România pentru dezvoltarea şi susţinerea sportului de performanţă. Înţelegerea prevede organizarea mai multor acţiuni de promovare a culturismului şi a fitnessului românesc, susţinerea programului competiţional, sponsorizarea evenimentor din calendarul oficial al FRCF, dar şi acordarea unor fonduri nerambursabile pentru programele de dezvoltare ale FRCF.

“Vasile Ghenea, fondatorul şi directorul general al Pro Nutrition, dovedeşte din nou că este dedicat trup şi suflet acestui sport. Dorinţa de autodepăşire şi profesionalismul sunt valorile comune pe care le împărtăşim şi care au dus la materializarea acestui parteneriat care, cu siguranţă, va aduce rezultate sportive remarcabile. Vreau în numele întregii echipe din cadrul FRCF să le mulţumesc celor din familia Pro Nutrition pentru sprijinul ce ni-l acordă să continuăm tradiţia culturismului şi fitnessului românesc.” - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Parafarea contractului a avut loc odată cu lansarea oficială a campaniei de promovare a Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness, în 11 august 2017, la Bistriţa. Clauzele înţelegerii se întind pe mai mulţi ani, acoperind inclusiv principalele competiţii sportive de profil, Pro Nutrition devenind astfel partenerul principal al Federației Române de Culturism și Fitness și sponsor principal al Campionatului Mondial - 2017, cât şi al Campionatului Balcanic - 2018.

"Ne bucură să anunțăm că datorită standardului înalt de care a dat întotdeauna dovadă, și eforturilor depuse în promovarea culturismului și fitnesului, am decis să avansăm un parteneriat de succes la un nivel superior, astfel încât începând cu Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness 2017, Pro Nutrition devine sponsorul oficial al fiecărui eveniment organizat sub egida FRCF"- Vasile Ghenea, director general al Pro Nutrition România.

Municipiul Bistriţa va găzdui în perioada 10-13 noiembrie Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness - juniori şi masters. 

-----

Pro Nutrition este unul dintre cei mai mari producători de suplimente nutritive pe bază de proteine, suplimente pentru masa musculară şi arzătoare de grăsimi. Echipa Pro Nutrition organizează una dintre cele mai importante competiţii de bodybuilding din România, Pro Nutrition Grand Prix, şi susţine Pro Nutrition Fit Challenge. Pe lăngă activităţile din domeniul producţiei şi comercializării de suplimente nutritive, Vasile Ghenea este şi editorul unora dintre cele mai populare reviste de specialitatea din ţară, Oxygen şi Pro Muscle. Prima publicaţie este dedicată sfaturilor despre nutriţie şi antrenamente, ideilor care te ajută să slăbeşti şi recomandărilor pentru un stil de viaţă echilibrat. Pro Muscle este revista profesioniştilor, care pot citi aici sugestii privitoare la exercitii, antrenamente şi alimentaţie. 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013