A+ A A-

307 INFO | DRACULA FACE SENZATIE IN LIGA FLORILOR

Dracula a facut senzaţie în Liga de Handbal Feminin! Mascota Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness şi-a făcut apariţia la meciurile din Liga Florilor, într-o acţiune inedită de promovare a celui mai important eveniment sportiv care va avea loc luna viitoare la Bistriţa. 

"Sportivii luptă împreună pentru un scop comun. Doua sporturi importante şi bine reprezentate în ţara noastră şi-au dat mâna pentru promovarea Campionatului Mondial de Culturism. Handbalistele noastre le ţin pumnii românilor care vor participa la marele eveniment din 10-13 noiembrie de la Bistriţa, iar noi nu putem decât să le mulţumim, şi pe această cale, pentru sprijinul şi implicarea de care au dat dovadă." - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness  

Iubitorii handabalului feminin au avut ocazia să-l întâlnească pe Dracula la toate meciurile de handbal desfăşurate în Sala Polivalentă din Bistriţa. Organizatorii atrag astfel atenţia asupra Campionatului Mondial de Culturism, la mai puţin de trei săptămâni distanţă de acest eveniment sportiv care are loc, în premieră, în ţara noastră.

"Avem o competiţie de anvergură şi o zonă cu profunde semnificaţii, aşadar mascota acestei competiţii internaţionale nu putea să fie decât Dracula. Sunt convins ca ea o să le aducă noroc sportivilor noştri şi că va fi gazdă bună, cu multe poveşti şi legende de spus pentru sportivii străini şi însoţitorii acestora. Spun asta întrucât Campionatul Mondial de Culturism nu aduce la Bistriţa numai sportivi de mare valoare, ci şi turişti." - prof. Alexandru Badea, secretarul general al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

 

Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness - juniori şi masters se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2017 în municipiul Bistriţa.Evenimentul va fi organizat de către Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, reprezentată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Federaţia Balcanică de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu Ministerul Sportului şi Tineretului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa. 

Sponsorul principal al evenimentului şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/

 

Competiţia este organizată cu sprijinul:

Partenerilor instituţinali: 

Agenţia Naţionala Anti-Doping, Direcţia de Sport şi Tineret Bistriţa, Primăria Municipiului Reghin

Sponsorilor IFBB:

Yamamoto Nutrition

Sponsorilor:

X-Nutrition, Brenntag

Partener Tehnic specializat:

Panatta

Parteneri de mobilitate:

Aliat Autoexcelenţa

Parteneri tehnici principali:

Sport Life, Puiul de Crăieşti

Parteneri tehnici

Lex Guard Securrity

Jolie Sim

ProTan România

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013