A+ A A-

306 INFO | SPORT PENTRU VIITOR

Sportul practicat inca de la varste fragede isi pune amprenta asupra viitorului, iar fitnessul este unul din cele mai potrivite sporturi de masa pentru o dezvoltarea armonioasa. De la aceasta premisa a pornit campania, de promovare a sportului si unui stil de viata echilibrat, organizata de Federatia Romana de Culturism si Fitness in licee. Ceea mai recenta etapa a acestui proiect a avut loc in municipiul Bistrita unde specialisti in domeniu, culturisti, antrenori si instructori, in frunte cu presedintele federatiei de resort, Gabriel Toncean, au vizitat mai multe  institutii de invatamant.  

“Sunt incantat de numarul mare de copii si tineri interesati sa faca sport. Liceenii din Bistrita au fost martorii unei demonstratii de culturism, apoi au putut sa vada, pe viu, cat de bine arata un sportiv trecut de 50 de ani, daca urmeaza regulile de baza ale unui stil de viata sanatos. Au avut ce invata de la sportivii nostri si nu pot decat sa promit ca astfel de actiuni vor continua pentru ca toata lumea are numai de castigat.” – Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness

Cu toata ca sportul stimuleaza cresterea, dezvolta musculatura, intareste oasele si reduce riscul de obezitate, sportivii federatiei de specialitate au vorbit si despre riscurile sportului de performanta sau efectele adverse in cazul practicarii haotice. Totodata ei au subliniat si importanta factorului social, un copil care practica un sport devine mai sociabil si invata sa lucreze in echipa.

“Am vazut multi copii interesati si impresionati de ceea ce au vazut la demonstratia pe care le-am pregatit-o. Culturismul castiga tot mai mult teren si nu gresesc daca spun ca, la ora actuala, este printre cele mai populare sporturi din tara noastra.” – Sebastian Vasut, vicecampion european la culturism

 Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness - juniori şi masters se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2017 în municipiul Bistriţa. Competitia va fi organizata de către Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, reprezentată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Federaţia Balcanică de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu Ministerul Sportului şi Tineretului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa. 

Sponsorul principal al evenimentului şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/

 

Competiţia este organizată cu sprijinul:

Partenerilor instituţinali: 

Agenţia Naţionala Anti-Doping, Direcţia de Sport şi Tineret Bistriţa, Primăria Municipiului Reghin

Sponsorilor IFBB:

Yamamoto Nutrition

Sponsorilor:

X-Nutrition, Brenntag

Partener Tehnic specializat:

Panatta

Parteneri de mobilitate:

Aliat Autoexcelenţa

Parteneri tehnici principali:

Sport Life, Puiul de Crăieşti

Parteneri tehnici

Lex Guard Securrity

Jolie Sim

ProTan România

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013