A+ A A-

305 INFO | FITNESS FESTIVAL, REGAL PENTRU SANATATE

Peste 400 de persoane s-au antrenat vineri la Sala Polivalentă din Bistriţa, şi nu oricum, ci cu instructori de fitness, kangoo jumps, Tae-Bo sau Free-Style. Fitness Festival face parte din seria de acţiuni de promovare a Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness care are loc luna viitoare la Bistriţa.

"Prin astfel de acţiuni promovăm, nu doar Campionatul Mondial de Culturism care are loc în perioada 10-13 noimbrie la Bistriţa, dar şi un stil de viaţa echilibrat. Practicarea sportului de masă este calea sigură spre o viaţă sănătoasă." - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness 

Acţiuni similare, de promovare a competiţiei, au avut loc în mai multe oraşe din ţară, printre care Bucureşti, Sibiu, Reghin sau Tîrgu-Mureş. După succesul pe care l-a avut regalul de fitness, organizatorii şi-au propus să continue şi anul viitor seria de acţiuni dedicate importanţei sportului, mişcării şi a unui stil de viaţă sănătos.

"Am avut un public numeros în Sala Polivalentă din Bistriţa şi ceea ce ma bucură este faptul că au fost prezente foarte multe femei tinere. Reprezentantele sexului frumos au înţeles că este nevoie de mişcare pentru a ne menţine în formă. Practicarea unui sport, oricare ar fi el, are o mare importanţă pentru sănătatea noastră fizică şi mentală." - Roxana Ciuhulescu, amfitrionul evenimentului

Evenimentul a fost organizat de Federaţia Română de Culturism şi Fitness în colaborare cu prof. Virgil Rus (New Art of Body Gym) şi face parte din seria de evenimente dedicate promovării Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness - juniori şi masters - Bistiţa 2017.

Competiţia se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2017 şi este organizată de către Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, reprezentată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Federaţia Balcanică de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu Ministerul Sportului şi Tineretului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa.

 Sponsorul principal al evenimentului şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/

 Competiţia este organizată cu sprijinul:

Partenerilor instituţinali: 

Agenţia Naţionala Anti-Doping, Direcţia de Sport şi Tineret Bistriţa, Primăria Municipiului Reghin

Sponsorilor IFBB:

Yamamoto Nutrition

Sponsorilor:

X-Nutrition, Brenntag

Partener Tehnic specializat:

Panatta

Parteneri de mobilitate:

Aliat Autoexcelenţa

Parteneri tehnici principali:

Sport Life, Puiul de Crăieşti

Parteneri tehnici

Lex Guard Securrity

Jolie Sim

ProTan România

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013