A+ A A-

273 INFO | PRESEDINTELE FRCF, INTALNIRE BILATERALA CU MINISTRUL SPORTULUI

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius-Alexandru Dunca, și președintele Federației Române de Culturism și Fitness, prof. Gabriel Toncean, au avut o întrevedere, marți 7 martie, la sediul ministerului de resort. În cadrul acesteia au încercat găsirea celor mai potrivite soluții pentru dezvoltarea culturismului și fitnessului românesc, iar președintele FRCF i-a prezentat ministrului propunea sa legislativă prin care s-ar putea reglementa situațiația celor peste 4.000 de săli de fitness ce funcțioază în România folosind aparatură artizanală și personal neinstruit.

Totodată, cei doi au creionat posibilitățile prin care MTS ar putea susține mai mult federația de specialitate și planul de acțiuni comune pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

"Datoria mea este să conştientizez şi să văd realitatea, din acest motiv mi-am început mandatul prin evaluarea fiecărei instituții subordonate ministerului, precum și prin analizarea colaboratorilor (n.r.: federațiile sportive) pentru a avea o radiografie clară a situației existente. Este un proces încă în desfășurare, însă, sunt optimist că împreună vom găsi cele mai bune soluții. Cu toții ne dorim performanță în sport, cu toții ne dorim să implementăm sportul ca stil de viață. Avem mult de muncă pentru a ne atinge obiectivele, dar cu perseverență și dăruire vom reuși." - a declarat Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, pentru Asociația Presei Sportive (apsmedia.ro)

 

În cadrul întrevederii de la minister, președintele FRCF, prof. Gabriel Toncean, l-a invitat în mod oficial pe Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, la Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness organizate pentru prima oară în România. Evenimentul organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița, se va desfășura în perioada 9-13 noiembrie 2017 și mai reuni cei mai buni sportivi din cadrul categoriilor juniori și masters.

 

"Întrevederea a fost una fructuoasă și am toată încrederea în abilitățile de manager ale domnului Marius Dunca care a demonstrat că este un profesionist, cu o capacitate enormă de muncă. Cred că, în calitate de ministru al tineretului și sportului, are o misiune extrem de dificilă dar sunt sigur că va reuși să aducă transformări pozitive pentru sportul românesc. Țin să-l asigur de domnul ministru că are toată susținerea noastră și ne punem la dispoziția dânsului (nr. persoanele din conducerea FRCF) pentru a încerca împreună aducerea unor plusuri în dezvoltarea și promovarea sportului românesc." - a declarat Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, prof. Gabriel Toncean

 

Marius Dunca ocupă funcția de Ministrul al Tineretului și Sportului din ianuarie 2017, anterior, el s-a făcut remarcat la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) și ca secretar general al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).

 

Gabriel Toncean a fost reales cu unanimitate de voturi, în februarie 2017, pentru a doua oră consecutiv ca președinte al Federației Române de Culturism și Fitness. În paralel el conduce și federația balcanică de specialitate, fiind considerat unul din cei mai buni manageri din domeniu de către președintele forului mondial.

 

 

 

 

 

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013