A+ A A-

256 INFO | 112 SPORTIVI CONCUREAZA PENTRU UN LOC IN FINALE

112 sportivi se întrec astăzi și mâine - 3 respectiv 4 martie, pentru obținerea calificării în fazele finale ale Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness. Concursul are loc la Mediaș reunind reprezentanți din 17 județe, centrul, vestul și nordul țării, în timp ce sportivii din restul României vor concura săptămâna viitoare, 10-11 martie, la evenimentul similar organizat la Ploiești. Competiția este organizată de federația de specialitate, în parteneriat cu autorităţile locale şi clubul Power Gym Mediaş.

"Pregătirile pentru desfăşurarea evenimentului sunt pe ultima sută de metri şi ţin să asigur toţi participanţii că Mediaşul oferă toate condiţiile necesare, atât pentru această competiţie, cât şi pentru a petrece câteva zile de relaxare într-un oraş cu farmec aparte. Mulţumesc Primăriei Mediaş care prin intermediul primarului, Gheorghe Roman, se implică în susţinerea sportului şi promovarea unui stil de viaţă sănătos şi, totodată, Societăţii Romgaz pentru sprijinul acordat." - a declarat Mihai Madarasi, organizatorul evenimentului şi preşedintele clubului Power Gym Mediaş.

Participarea la competiţie este criteriul de calificare în finalele Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness, ce se vor desfăşura la Tîrgu-Mureş şi Sibiu în 2 septembrie, respectiv 29-30 septembrie.

"Vreau să-l felicit pe domnul Mihai Madarasi pentru implicarea de care dă dovadă în promovarea culturismului şi fitnessului, în această zonă a ţării. Îl asigur de toată susţinerea mea şi sper ca după alegeri (nota redacţiei: FRCF îşi alege conducerea în 18 februarie, în cadrul Adunării Generale) să continue proiectele sale pentru promovarea culturismului românesc la nivel de masă şi atragerea de concurenţi capabili de performaţă.”  - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Evenimentul va putea fi urmarit live pe pagina de Facebook a Federației Române de Culturism și Fitness.

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013