A+ A A-

215 INFO | PRO NUTRITION SPRIJINA PERFORMANTA

Pro Nutrition se implică şi mai puternic în susţinerea, dezvoltarea şi promovarea culturismului şi fitnessului românesc. Având peste 17 ani de experienţă în producţia şi distribuţia suplimentelor nutritive pentru sportivi, compania românescă a sprijinit constant organizarea competiţiilor sportive, dar și  promovarea stilului de viaţă sănătos, prin revistele Oxygen şi Pro Muscle. 

 

"În urma rezultatelor excepţionale obţinute de echipa naţională la Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness, Pro Nutrition a decis să recompenseze financiar echipa cu 20.000 RON!" se arată în comunicatul remis de echipa Pro Nutrition.

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători de suplimente nutritive, Pro Nutrition, este de la înființare partener al evenimentelor organizate de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, oferind doar în 2016 produse în valoare de peste 100.000 RON sportivilor.

"Mă bucură extrem de mult decizia domnului Ghenea (nr. Vasile Ghenea - fondatorul şi directorul Pro Nutrition) de a se implica şi mai mult în susținerea culturismului şi fitnessului. Am avut pe parcursul anului, împreună cu echipa de la federaţie, mai multe întâlniri cu dumnealui şi am căutat câteva soluţii prin care să continuăm proiectul de dezvoltare, început în cadrul FRCF. Sunt sigur că alături de noi vor veni şi alţi parteneri, pentru că rezultatele muncii noastre sunt vizibile şi nu pot trece neobservate." - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Totodată, începând din acest an, Pro Nutrition Grand Prix, unul din cele mai importante evenimente de fitness şi bodybuilding din România, a fost organizat sub egida FRCF. Mai multe informaţii şi detalii despre evenimentele organizate împreună sau despre  produsele Pro Nutrion puteţi afla accesând pagina de internet http://www.pronutrition.ro

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

pronutrition

PUB | SPORTLIFE

Sportlife

Pub | Brenntag

Pub | Pananata

Panatta

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

 

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013